Pinottava Pupu, Petit Collage

Pinottava puinen Pupu -lelu, joka keinuu.

Pupun korvat ovat huopaa.

Valmistettu kestävästä puusta, värjätty ja lakattu myrkyttömillä, vesiohenteisilla tuotteilla

vastaa CPSIA-, ASTM- ja CE-turvastandardeja

koko: korkeus 23cm, halkaisija 10cm


Tämä Modern Bunny Stacking Toy oli finalisti vuoden 2018 Made for Mum's Awards -palkinnoissa!
Petit Collage on kokoelma lastentuotteita, joissa keskitytään selkeästi kestävyyteen, pitkään elämään ja korkeaan laatuun ja joiden kanssa lapsen tulisi pystyä kasvamaan ja kehittymään. Leikkisyys ja tuotteen käyttöikä ovat erittäin tärkeä osa tuotekehitysprosessia.

Materiaalit valitaan huolellisesti ja kierrätetään mahdollisimman paljon. Vastuullisista lähteistä peräisin olevien materiaalien käyttäminen on ensisijaisen tärkeää, kuten FSC-sertifioitu puu leluille ja FSC-sertifioitu paperi monille paperituotteille. Petit Collage käyttää vihannespohjaisia musteita ja vesipohjaisia musteita. Pakkaukset minimoidaan tarpeettoman jätteen välttämiseksi.

Turvallisuuteen suhtaudutaan niin vakavasti kuin mahdollista, ja kaikissa tuotteissa ei ole BPA: ta, ftalaattia, lyijyä ja formaldehydiä. Tuotteet on testattu ja hyväksytty korkeimpien eurooppalaisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti: ASTM, CPSIA, EN71 ja REACH.

Valmistus - miten tuotteet valmistetaan, on tärkeä osa työtä, tehtailla käydään säännöllisesti ja käydään sosiaalisia ja etnisiä tarkastuksia.

Osta tämä
  • 24,95 € EUR
100% SSL Secure