Maailmanpyörä, Petit Collage

Ihastuttava puinen maailmanpyörä

Kampi, jolla pyörää voi pyörittää. Kolme vaunua ja kolme puista hahmoa.

Kuviot on maalattu myrkyttömällä vesiohenteisella maalilla.

Lelu on turvallisuustestattu

suositellaan yli 2 -vuotialle

koko: korkeus 33cm, leveys 24,5cm, syvyys 15,6cm


Petit Collage on kokoelma lastentuotteita, joissa keskitytään selkeästi kestävyyteen, pitkään elämään ja korkeaan laatuun ja joiden kanssa lapsen tulisi pystyä kasvamaan ja kehittymään. Leikkisyys ja tuotteen käyttöikä ovat erittäin tärkeä osa tuotekehitysprosessia.

Materiaalit valitaan huolellisesti ja kierrätetään mahdollisimman paljon. Vastuullisista lähteistä peräisin olevien materiaalien käyttäminen on ensisijaisen tärkeää, kuten FSC-sertifioitu puu leluille ja FSC-sertifioitu paperi monille paperituotteille. Petit Collage käyttää vihannespohjaisia musteita ja vesipohjaisia musteita. Pakkaukset minimoidaan tarpeettoman jätteen välttämiseksi.

Turvallisuuteen suhtaudutaan niin vakavasti kuin mahdollista, ja kaikissa tuotteissa ei ole BPA: ta, ftalaattia, lyijyä ja formaldehydiä. Tuotteet on testattu ja hyväksytty korkeimpien eurooppalaisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti: ASTM, CPSIA, EN71 ja REACH.

Valmistus - miten tuotteet valmistetaan, on tärkeä osa työtä, tehtailla käydään säännöllisesti ja käydään sosiaalisia ja etnisiä tarkastuksia.

Osta tämä
  • 39,95 € EUR
100% SSL Secure