Aktiviteettilelu Pupu, vauvoille, Petit Collage

Toimintalelu on valmistettu pehmeästä orgaanisesta puuvillasta!

Pupu on puinen rengas ja punainen kahiseva porkkana, joka aiheuttaa koko nukken värähtelyn vetäessäsi sitä ulos.

koko: korkeus: 235 mm

Pakkauskoko: 260x150x70 mmPetit Collage on kokoelma lasten tuotteita, joissa keskitytään selkeästi kestävyyteen, pitkään käyttöikään ja korkeaan laatuun, joita lapsen tulisi voida kasvattaa ja kehittää. Pelien nautinto ja tuote-elämä ovat erittäin tärkeä osa tuotekehitysprosessia.

Materiaalit valitaan huolellisesti ja kierrätetään mahdollisimman laajasti. Vastuullisista lähteistä peräisin olevien materiaalien käyttö on ensisijaisen tärkeää, esimerkiksi FSC-sertifioitu puu leluille ja FSC-sertifioitu paperi monille paperituotteille. Tuotteet käsitellään vihannespohjaisilla musteilla ja vesipohjaisilla väreillä. Pakkaukset minimoidaan tarpeettoman jätteen välttämiseksi.

Turvallisuuteen suhtaudutaan mahdollisimman vakavasti ja kaikissa tuotteissa ei ole BPA: ta, ftalaattia, lyijyä ja formaldehydiä. Tuotteet on testattu ja hyväksytty korkeimpien eurooppalaisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti: ASTM, CPSIA, EN71 ja REACH.

Valmistus - tuotteiden valmistusprosessi on tärkeä osa työtä, tehtaita käydään säännöllisesti ja käydään läpi sosiaalisia ja etnisiä arvioita, on tiimi, jonka tehtävänä on säännöllisesti tarkastaa laatu.

Osta tämä
  • 24,00 € EUR
100% SSL Secure