Aktiviteettilelu Björn nalle, vauvoille, Petit Collage

Toimintalelu, joka näyttää karhulta ja on valmistettu pehmeästä orgaanisesta puuvillasta!

Nukkessa on puinen rengas ja punainen kahiseva omena, joka aiheuttaa koko nukken värähtelyn vetäessäsi sitä ulos.

koko: korkeus: 235 mm

Pakkauskoko: 260x150x70 mmPetit Collage on kokoelma lasten tuotteita, joissa keskitytään selkeästi kestävyyteen, pitkään käyttöikään ja korkeaan laatuun, joita lapsen tulisi voida kasvattaa ja kehittää. Pelien nautinto ja tuote-elämä ovat erittäin tärkeä osa tuotekehitysprosessia.

Materiaalit valitaan huolellisesti ja kierrätetään mahdollisimman laajasti. Vastuullisista lähteistä peräisin olevien materiaalien käyttö on ensisijaisen tärkeää, esimerkiksi FSC-sertifioitu puu leluille ja FSC-sertifioitu paperi monille paperituotteille. Tuotteet käsitellään vihannespohjaisilla musteilla ja vesipohjaisilla väreillä. Pakkaukset minimoidaan tarpeettoman jätteen välttämiseksi.

Turvallisuuteen suhtaudutaan mahdollisimman vakavasti ja kaikissa tuotteissa ei ole BPA: ta, ftalaattia, lyijyä ja formaldehydiä. Tuotteet on testattu ja hyväksytty korkeimpien eurooppalaisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti: ASTM, CPSIA, EN71 ja REACH.

Valmistus - tuotteiden valmistusprosessi on tärkeä osa työtä, tehtaita käydään säännöllisesti ja käydään läpi sosiaalisia ja etnisiä arvioita, on tiimi, jonka tehtävänä on säännöllisesti tarkastaa laatu.

Buy this
  • 24,00 € EUR
100% SSL Secure