Nämä Holly, Ferna ja Fernando tyynynpäälliset ovat yksiä minun leppareitani Q-tamollan tuotteista. Vein ne testiin ja kuvattavaksi kotisohvalleni, ja sinne ne olisivat voineet jäädäkkin. Tykkäsin, tykkäsin todella paljon. Miehenikin tykkäsi.

Sisäänostaessani näitä tyynynpäällisiä ajattelin, että kuinka erityisen hyvin ne sopisivat miehen kotiin. Niin, kuinka moni nainen kysyy miehensä mielipidettä sohvatyynyjä valitessa? Varmasti aika monikin.

Sohva on yksi tärkeimmistä huonekaluistamme ja paikka missä tykkäämme olla, joten satsaa sohvatyynyihin!

Holly tyynynpäällinen

Affarin tummansininen, lähes musta Holly tyynynpäällinen on keinonahkaa. Siinä on magee ruutukuviointi. Pinta on hieman kovahko, mutta sen ansiosta tyyny pitää muotonsa ja ryhtinsä. Ei ehkä kaikkein mukavin pään alla, mutta selän takana toimii. Tyylikäs tyynynpäällinen ja sinisen sävynsä ansiosta tuo hieman väriä ja kaveriksi sopii moni eri väri ja materiaali, esim. pehmeä sametti. Tätä tyynynpäällistä löytyy myös ruskeana.


Ferna & Fernando

Myös ruotsalaisen Affarin Ferna ja Fernando tyynynpäälliset (50x50cm) ovat 100%:sta puuvillaa. Iso plussa on, että ne ovat käsin värjättyjä, joten pieniä eroja on sävyissä ja kuvioissa. Molemmissa on tuuheat luonnonvalkoiset tupsut sivuilla, pohja tummansininen ja kuviointi luonnonvalkoinen. Näiden tyynynpäällisten kanssa sopii hienosti ruskea tai sininen Holly ja muutkin tyynyt.

Ja mikä parasta, Ferna, Fernando ja Holly fiksuun Q-tamolla hintaan vain 23,50€/kpl

Samos viltti

Kuvauskaveriksi tyynynpäällisille valitsin sinivalkoisen, liukuvärjätyn Samos viltin. Se on puuvillaa ja päissä hapsut, koko 130x160cm. Uutena viltin sinisempi puoli on hieman kovahko, mutta käytössä ja pesussa pehmenee. Tästä viltistä tulee mieleen suomalainen talvi (ainakin mulla). Tämäkin tuote niin edullinen kuin vain 28,95€


Noin, tällaisilla eväillä viikonloppuun ja muistakaahan levätä siellä sohvienne syleilyssä

toivoo:

Minna Q