Mummoni sanoi minulle lapsena, että "millainen kesä, niin sellainen talvi ja sitten taas seuraava kesä". Viime kesä oli huikean lämmin. Lämpimiä poutapäiviä riitti ja jossain vaiheessa jopa kaipasimme sadetta helpottamaan hellettä ja kuivuutta. No, tänä talvena on lunta tullut aikas paljon, varmaan viiskyt senttiä. Ja kuulemma uusia lumimyräköitä on tulossa. Eli sadetoiveemme on kuultu, hieman vain myöhässä. Mitäs jos mummon sääennuste pitää paikkansa, saammeko ensi kesänä paljon vesisateita ... se nähdään.

Mutta asiaan, helmikuu alkoi ja se on talvea vielä parhaimmillaan (tai pahimmillaan). Vielä täytyy laittaa villasukkia ja neuletakkeja. Me Q-tamolla päätettiin aloittaa helmikuu huikealla TekstiiliALE:lla. Kaikista pehmeistä; tyynyt, tyynynpäälliset, keittiöpyyhkeet, viltit ja pöytätabletit saat alennusta 20%

Kaikista Tekstiilit osaston tuotteista saa 20% alennusta myymälässä ja verkkokaupassa. Verkkokaupassa kannattaa muistaa mainita kassalla koodi "TEKSTIILIALE", niin sitten ne sulle kuuluvat alennukset kirjautuu.

Laitoin tuossa hetki sitten meidän uutuuspöytätablettaja seinälle. Näytti aika hyvältä. Eikä se välttämättä vaadi tummaa seinää taustalle. Ja erityisen hyvin meriheinästä valmistetut tabletit toimivat akustoivasti tilassa.

Pöytätabletit seinälläPöytätabletit ovat tanskalaisen Bloomingvillen mallistoa ja meillä hintaan 4,90-8,90€/kpl. Alemmassa kuvassa oleva harmaa, hapsullinen tyyny on vallan ihana. Tämä myös Bloomingvillen tyyny on 36,90€ ja siitäkin saat 20% alennusta nyt helmikuussa.

(kuvia klikkaamalla pääset tekstiiliosastolla)

Nyt täytyy jatkaa sisustussuunnitteluprojektin parissa piirrellen pohjakuvia. Nähdään ja piähän leppoisa viikonloppu ;)

toivoo:

Minna Q