Alligaattori perässä vedettävä, Petit Collage

28,00€
Write a Review
UPC:
736313543438
Adding to cart… The item has been added

Mukana viisi erimuotoista palikkaa, joille on alligaattorissa omat reiät.

Materiaali kestävää puuta ja maalattu myrkyttömillä, vesiohenteisilla tuotteilla.

Turvatestattu, suositellaan yli 18 -kuukautiselle

koko: pituus 29cm. korkeus 13cm, syvyys 12cm


Petit Collage  on kokoelma lastentuotteita, joissa keskitytään selkeästi kestävyyteen, pitkään elämään ja korkeaan laatuun ja joiden kanssa lapsen tulisi pystyä kasvamaan ja kehittymään. Leikkisyys ja tuotteen käyttöikä ovat erittäin tärkeä osa tuotekehitysprosessia.

Materiaalit valitaan huolellisesti ja kierrätetään mahdollisimman paljon. Vastuullisista lähteistä peräisin olevien materiaalien käyttäminen on ensisijaisen tärkeää, kuten FSC-sertifioitu puu leluille ja FSC-sertifioitu paperi monille paperituotteille. Petit Collage käyttää vihannespohjaisia musteita ja vesipohjaisia musteita. Pakkaukset minimoidaan tarpeettoman jätteen välttämiseksi.

Turvallisuuteen suhtaudutaan niin vakavasti kuin mahdollista, ja kaikissa tuotteissa ei ole BPA: ta, ftalaattia, lyijyä ja formaldehydiä. Tuotteet on testattu ja hyväksytty korkeimpien eurooppalaisten ja amerikkalaisten standardien mukaisesti: ASTM, CPSIA, EN71 ja REACH.

Valmistus - miten tuotteet valmistetaan, on tärkeä osa työtä, tehtailla käydään säännöllisesti ja käydään sosiaalisia ja etnisiä tarkastuksia.